Терапия ERICSON-SLIM FACE LIFT- Ремоделиране на лицевия овал

Терапията е разработена за жени и мъже, които желаят по естествен начин, без инвазивни хирургически методи, да забавят или заличат промените, които възрастта причинява на кожата на лицето. Тя е козметична алтернатива на мезоконците.

SLIM FACE LIFT е вдъхновена от два добре известни в медицината метода за подмладяване:

  • Липосукция: Терапията SLIM FACE LIFT действа директно в сърцевината на мастните клетки като стимулира разграждането и ограничава натрупването на излишни количества мазнини. С помощта на науката и т. нар. „молекулярно моделиране“ са създадени отслабващи активни съставки, които въздействат върху два полиамида, отговорни за акумулирането на мазнини.
  • Мезоконци: Целта на терапията SLIM FACE LIFT е да се ремоделира лицето. Чрез преразпределение на тъканни „натрупвания“ се въздейства на скулите, бузите и овала, преодолява се отпускането и разтягането и кожата в тези зони се стяга.  Фокална адхезия е естествен природен механизъм на създаване на връзки между мембранните протеини и техните екстрацелуларни рецептори. Тази адхезия е в определени точки и е неразделна част от адхезията в дермата и има отношение към стегнатостта и еластичносттта на кожата.

С терапия SLIM FACE LIFT се стимулират точките на фокална адхезия и се получава по-добър захват на еластичните фибри в кожата.

Най-често задавани въпроси за ERICSON-SLIM FACE LIFT

Вижте най-често задаваните въпроси по-долу. За по-пълна информация и/или за консултация използвайте контактната форма по-долу или се свържете с нас на телефон: 0882 515 788
Меню