ЗА ЕДНО ИЗПЪЛНЕНО ОБЕЩАНИЕ...

Създаден през 2005 г., дерматологичен център Magic Line приема предизвикателствата на съвремието с амбицията естественият стремеж към съвършенство да намери реално измерение. Разположен в сърцето на София, привлича с изисканост и елегантност, задоволяващи и най-изтънчените вкусове.

Най-главното достойнство на Центъра е в това, че събира под един покрив съвременните достижения както в областта на дерматологията, така и терапиите за структуриране на тялото.

Авторитетът си Magic Line дължи на своя основател и собственик – д-р Мадлен Кокева, един от най-изявените специалисти в областта на естетичната медицина. Постоянните ѝ специализации във водещи световни клиники по дерматология в Бостън (САЩ), Париж (Франция), Москва (Русия), Бейрут (Ливан), Одеса (Украйна) издават искреното ѝ убеждение, че не е проява на каприз да искаш да получиш най-доброто.

У взискателно ръководения екип от млади и енергични специалисти се насърчава постоянно развитие. Преминали през обучения у нас и в чужбина, те оправдават очаквания и даряват повишено самочувствие.

Престижът на дерматологичен център Magic Line е естествен резултат от всеотдайните усилия и ентусиазъм да се налагат най-новите световни тенденции, да работи само с най-качествените продукти и оборудване, произведени от уважавани международни компании, залагайки на висок професионализъм и неподправено лично отношение.

За да ни припомни усещането за уникалност!

Меню