Venus Viva

Venus Viva e първият нано – фракционен радиочестотен апарат с наличие на скенер, даващ най-краткият възстановителен период в индустрията. Технологията предлага нехирургично решение на проблеми, свързани с ремоделиране на кожата и коригиране на неравности. 

ПОЛЗИТЕ: 

  • Редуцира постоперативни белези и белези от акне
  • Премахва пигментни петна
  • Свива порите и изглажда текстурата
  • Коригира стрии
  • Изчиства линии и бръчки по шията и лицето
  • Премахва торбички под очите
  • Стяга и изглажда кожата на лицето
  • Избистря тъмни кръгове под очите

Венус Вива представлява изключително мощна технология за ремоделиране и рисърфейсинг (обновяване) на кожата на лицето. Терапията е ефективна, защото комбинира две иновативни технологии – NanoFractional RF и SmartScan. Чрез нагряване на дермата със 160 пина на накрайника се оставят микро дермални отпечатъци на кожата. Те стимулират обновяването на дермата и заличаването на недостатъците й.

Венус Вива притежава 2 броя апликатори, които чудесно съчетават работата си върху различни зони

  • Апликатор Diamondpolarсе използва предимно за лифтинг на лицето, стягане на кожата, двойна брадичка, третиране на фини линии, като с него могат да се третират и различни зони на тялото като шия, деколте, колена и др. Апликаторът се основава на патентованата от Венус Концепт (MP)2 технология, която съчетава действието на мултиполярна радиочестота с електромагнитни импулси, чрез което равномерно се загрява подкожната тъкан. Този процес помага по естествен път да се повиши образуването на колаген и еластин, като така кожата става по-гладка и значително по-млада.
  • Другият апликатор, с който разполага Вива – FIRM FX, е най–развитият фракционален радиочестотен накрайник в индустрията. Това е единствената технология на пазара, която може да регулира импулса, който доставяме върху кожата. Третира успешно белези, дълбоки бръчки, пигментни петна, пори и е изключително успешен при третирането на стрии. Viva Firm FXразполага с голям по площ апликатор, върху който са разположени 160 пина, което съкращава двойно времето за обработване на дадена зона. Наличието на вграден скенер позволява да се достави енергията точно, с ниска чувствителност за пациента, с кратък възстановителен период.

При процедурите за ремоделиране на кожата с този апликатор се използват микро пинове, чрез които безопасно се прилага топлина (чрез нано-фракционна радиочестота) през кожната повърхност. Този процес води до образуването на микроскопични ранички на епидермиса, които по естествен път заздравяват от самосебе си. Така се заглаждат неравностите на повърхността на кожата. Тъй като раничките са много малки, дискомфортът при този вид процедури е много по-малък, а резултатите са удивителни – една гладка, стегната и обновена кожа с изгладена текстура и видимо заличени бръчки.

Най-често задавани въпроси за мезотерапията

Вижте най-често задаваните въпроси по-долу. За по-пълна информация и/или за консултация използвайте контактната форма по-долу или се свържете с нас на телефон: 0882 515 788
Меню