Значението на хиалуроновата киселина за овлажняването на кожата

По различни причини, главно при напредването на възрастта, кожата ни се изтощава, дехидратира, губи свежестта и блясъка си. А е добре известно, че всяка уважаваща себе си дама (и не само) иска да изглежда колкото може по-дълго свежа, млада и привлекателна, независимо от годините и условията си на живот… Затова е нужно да се грижите не само за физическата си форма, посещавайки апример фитнеса или часа по аеробика, но да отделяте специално внинамние и на кожата си. А тя се нуждае от активно овлажняване, независимо от сезона. За това се грижат продуктите на основа на нискомолекулярната хиалуронова киселина, които по право се считат за най-активните хидратанти и овлажнители на кожата на всички нива. Хиалуроновата киселина действа като активно свързва водата както в дермата, така и в епидермиса, доколкото размерът на молекулите на нейните олигомери–5 нм – й позволява да възстановява структурата на полизахаридите във всички слоеве на кожата. Благодарение на това, тя получава необходимото овлажняване и става по-плътна. Тук ще ви разкажем за процедурите Forlle’d, чиято цел и приложение са именно такива.

Как действат процедурите Forlle’d?

Тази статия е посветена на процедурите Forlle’d, които са перфектен начин суетните дами да се преборят със сухотата на кожата си и да се радват на значително подмладено, гладко и свежо лице. Добре е да знаете как действат тези процедури, за да се убедите в ефективността им. Те разчитат на нискомолекулярната хиалуронова киселина в козметиката на Forlle’d, чиято уникалност се състои не само в нейните хидратиращи свойства, а и в силното антиоксидантно действие, което способства за неутрализиране на вредните свободни радикали. След манипулациите с въпросната козметика, кожата придобива здрав външен вид, усеща се по-стегната и гладка, сияйна и приятно овлажнена.

Освен това, нискомолекулярната хиалуронова киселина притежава изразени транспортни свойства. Тези свойства на олигомерите на тази киселина се засилват за сметка на системата на йоните на двувалентните метали (каквито са калция и магнезия). Освен това благодарение на киселината и йоните на двувалентните метали се извършва по-пълно диференциране на регионарните стволови клетки, което води до активното изработване на колаген и еластин в епидермиса. Затова, мили дами, ако се доверите на процедурите Forlle’d, вие обезателно ще видите върху себе си дълготраен лифтинг ефект. Освен това те възстановяват кожния минерален баланс и имунитет, затова значително подобряват и цвета на лицето. Програмата е наситена с антиоксиданти, способни не само да обезвредят действащите свободни радикали, но имат и изразен защитен ефект.

Резултатът от един курс на прилагане на процедурите Forlle’d е мечта за всяка модерна жена, защото освен лифтинг, те се справят с премахване на мимическите бръчки и значително намаляват отоците, “тъмните кръгове” и „торбичките” под очите. Подобряват микроциркулацията и възстановяват структурата на тъканите. Подходящи са и при подготовка за операция в периорбиталната зона и за възстановяване след пилинг.

Резултатът е моментален и видим

Процедурите Forlle’d премахват дразнещото чувство за сухота и стягане на кожата. Възстановяват защитните функции на кожата и нежно стимулират обновяването на клетките. Възстановяват оптималното ниво на овлажняване, предотвратяват появата на бръчки и резултатът от тях е моментален и видим.

Обобщено действие на процедурите Forlle’d:

– Поддържат баланса на овлажняване на кожата и възстновяват минералния й баланс.
– Стимулират синтеза на колаген и еластин.
– Помагат за биостимулация на обновяването на клетките.
– Ефективни при профилактика на бръчките и намаляване на отоците и „торбичките“ под очите.
– Лифтинг ефект.
– Подобряват цвета на лицето.

Продължителност на процедурите: 60 минути

Препоръчителен курс: 6 седмици (по една процедура седмично)

МОЖЕ БИ ЩЕ ХАРЕСАТЕ СЪЩО
Меню