ЕXIMIА HR77 – ключ към еволюцията на съвършенството

Българите, които се интересуват от здравословен начин на живот и се стремят към красотата без хирургична намеса, вече имат идеалната възможност да постигнат съвършенството бързо, достъпно и безболезнено.

MAGIC LINE е първият дерматологичен център в България, който предлага нова революционна система за здраве и красота за мъже и жени. Уникалната мултифункционална система е създадена от лекари за лекари и позволява прецизно скулптриране на тялото без травмиращи и болезнени процедури по предварително зададен 3D модел на пациента.

Eximia HR77 бе представена в България на бутикова демонстрация лично от нейния създател и основател на Eximia Concept – италианският специалист Лучано Солдано, д-р Наталия Ланс – дерматолог и козметолог от Естония, автор на методи с персонализиран подход при ремоделиране на лице, и д-р Мадлен Кокева – водещ български дерматолог и специалист по естетична медицина, собственик на дерматологичния център MAGIC LINE. Сред първите българи, станали част от демонстрацията на уникалния уред, бе и певицата Нели Рангелова, която винаги се е интересувала от новостите в козметиката и грижа за здравето.

Сред най-големите плюсове на Eximia HR77 е бързото постигане на резултат, съгласуван изцяло с предпочитанията на пациента – каза Лучано Солдано. – Бъдещето категорично не е хирургическо, а красотата все повече се търси в индивидуалната хармония – допълни той.

Най-новото попълнение в семейството Eximia –  модел HR77, е иновативен, мултифункционален, неинвазивен инструмент, който дава резултати само след седмица.

Първият в България уред Eximia HR77 е на разположение на посетителите в софийския дерматологичен център MAGIC LINE, където екипът на д-р Мадлен Кокева, специално обучен от водещи международни специалисти, вече предлага многообразие от терапии на своите пациенти, благодарение на новите впечатляващи възможности на апарата от ново поколение.

Посрещнете бъдещето сега с Eximia HR77!

Eximia HR77 предлага цялостна терапия за тяло и лице:

МОДЕЛИРА
Благодарение на революционния софтуер My Touch 2.0, Eximia HR77 позволява разработване на ефективна индивидуална стратегия при терапията на всеки отделен пациент с помощта на реалистичен 3D аватар на тялото.

РЕАКТИВИРА
Уникален галванизиран накрайник от неръждаема стомана, покрит с фин диамантен прах. Отстранява мъртвите клетки. Стимулира подмладяването на кожата и насищането ѝ с кислород.

НАМАЛЯВА
Multipolar Laserporation комбинира подход към мастните клетки и повишаване на естествения метаболизъм на тъканите, а в резултат се намалява обема на мастната тъкан без никакви странични ефекти.

ОФОРМЯ
Радиочестотната част от процедурата е отговорна за незабавния лифтинг ефект. Магнитната стимулация енергизира железните атоми в кръвоносните съдове, които започват да пренасят повече кислород и така ускоряват естествения метаболизъм.

РЕВИТАЛИЗИРА
Radiolift е разработен така, че директно да повлияе върху колагена и еластина, дори и при най-трудно достъпните зони. Намалява бръчките, тонизира кожата и осигурява лифтинг ефект, в резултат на което кожата едновременно се подмладява и стяга.

ХАРАКТЕРИСТИКИ НА Eximia HR77
Позволява създаването на персонализирана стратегия при оформянето на тялото с помощта на реалистичен 3D модел.

Микродермолифт (за тонизирана кожа).

Мултиполярна лазерполация – ефикасна алтернатива на липосукцията, благодарение на патентована технология за намаляване на подкожните мазнини за кратко време без странични ефекти. Стимулира процеса на емулгиране на мастните клетки, благодарение на лазерното активиране на митохондриите и вътреклетъчното инжектиране на активни липолитични молекули с нулеви вреди за кожата и тъканите.

Ендорадиомаг – патентована ендотермална технология с четиристепенен масаж, при която могат да се третират дори най-труднодостъпните места.

Радиолифтинг – мултиполярна радиочестотна терапия, силно локализирана процедура за ревитализиране и възстановяване на тъканите, вследствие на бързото свиване на колагеновия протеин.

МОЖЕ БИ ЩЕ ХАРЕСАТЕ СЪЩО

Как да помогнем на сухата кожа?

Сухият въздух, излагането на студ и вятър довежда до влошаване качеството на кожата през зимата. Ниската влажност на въздуха създава условия за лесно изпаряване водата от повърхността на кожата. Разходките…

За втора поредна година BIODERMA България организира образователна кампания #Заедно сме в борбата срещу акнето.

„Основната цел на кампанията е да привлече общественото внимание към това най-често срещано кожно заболяване, което засяга до 90% от тийнейджърите и младите хора. За съжаление акнето често води и…
Меню