Вълшебните свойства на розата и розовата вода са известни от най-древни времена. С ектракт от рози за хубоста си се e грижела египетската красавица Нефертити; Клеопатра правела тайни смески с рози, за да омае римския император, а в индийската ведическа традиция и ароматерапията розата служи за прочистване на негативната памет на човешките клетки и лошата енергия.

Българските сортове роза са едни от най-ценните и богати на стойност съставки и затова се използват от световните производители на козметика и парфюми.

Пазарът у нас изобилства с т. нар. розови продукти, но повечето са направени с добавена есенция от рози. Ако търсите регенериращия ефект на розата, трябва внимателно да подберете продукта.

Козметичната линия Dr. Madlen използва най-високото качество масло от казанлъшка роза и съставът на продуктите е получен от концентрат на розови листа.

Линията Dr. Madlen е създадена от екип от професионални експерти под ръководството на д-р Мадлен Кокева на базата на дългогодишната ѝ международна практика с пациенти и наблюденията ѝ върху ефекта на различни продукти.

Д-р Кокева обедини медицинската и козметичната традиция с най-новите разработки на съвременната дерматологична практика и даде на своята линия онова, което търси всяка жена – продукт, който работи!

Меню